Woontrend 2 | Een functionele deur in stijl!

Heeft u er wel eens over nagedacht wat uw visite ziet als ze bij u aanbellen? Het moment dat iemand bij uw voordeur staat te wachten, is het moment dat er even lekker rondgekeken wordt. Juist dan valt het design van uw voordeur op!

De perfecte deur kunt u zelf met een aantal factoren samenstellen. Denk aan verschillende mogelijkheden qua kleur, design, type glas en de handgreep. Raadsveld laat u graag de mogelijkheden eens in het echt zien. Wat betreft de kleur; in principe kunt u voor iedere RAL-kleur kiezen. Genoeg keuze dus! Of u voor een strak, modern of juist klassiek design gaat zal ongetwijfeld afhankelijk zijn van de uitstraling van uw woning. Behoefte aan lichtinval? Kies dan voor standaard helder glas. Behoefte aan iets unieks? Dan biedt glas met designelementen uitkomst. Het type glas in uw deur is een belangrijke keuze! Naast de uitstraling kunt u hiermee zorgen voor goede isolatie en maakt u uw deur inbraakwerend.

En zou u graag willen weten wie er bij u voor de deur staat voordat u open doet? Dan is er nog een extra moderne optie, namelijk een beveiligingscamera. Hier vindt u een voorbeeld. Bekijk ook gerust eens onze andere deurprojecten!

Klaar voor een nieuwe deur? Neem vooral contact op!

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.