Woontrend 3 | De winter in je eigen tuinkamer

Zwoegen in de tuin is niet altijd nodig, soms is het tijd om ervan te genieten. Ook in de winter! Hoe heerlijk is het om, onder het genot van een kop koffie of warme chocolademelk met slagroom, even niks te hoeven doen? Tot rust komen door het ontspannende buitengevoel… de planten en bomen met prachtige ijskristallen bekijken en tegelijkertijd luisteren naar de stilte of juist herkenbare buitengeluiden. En dat in je eigen tuin. Het lijkt een ideaalbeeld! We zien het toch echt steeds meer. De aanbouw van een tuinkamer, ook wel serre genoemd, is zo gek nog niet. De investering geeft je extra ruimte en woongenot.

Wil je dan toch even iets ondernemen? Dan is het extra leuk om het totaalplaatje compleet te maken en sfeer aan te brengen in de serre. Denk maar aan fijne relaxstoelen, een sfeervolle lamp of bijvoorbeeld een warm karpet. Zodra het voorjaar er weer aankomt en de buitentemperatuur aangenaam is, schuif je eenvoudig de glazen wanden open. Zo tover je ook je serre in één handomdraai om naar een terrasoverkapping. Luxe waar je ieder seizoen eindeloos van geniet!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden óf plan je bezoek aan onze showroom

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.