Overkappingen: altijd buiten zitten!

Niets zo heerlijk als die lange zomeravonden in de tuin. Maar één korte regenbui en het moment is weg. Voor die situaties is een terrasoverkapping de ideale oplossing! Geen gezeur meer over het wisselvallige klimaat in Nederland: met de glazen overkapping geniet u van het zonlicht, maar bent u beschut bij een regenbui. 

Een mooie overkapping is niet alleen een verrijking van uw tuin, maar ook een verlenging van uw woonkamer. Het alternatief voor een serre, maar dan met het echte buitengevoel. De veranda’s bij Raadsveld komen in 3 typen, afhankelijk van uw wensen en budget. De palen, dakplaten en materialen verschillen per type en de veranda’s zijn nog uit te breiden met diverse mogelijkheden zoals zonwering. Zo pakken we vaak de brochure van Deponti er  bij om een goede indruk te geven. Een veelgekozen terrasoverkapping is de Bosco, bekijk hier het voorbeeld. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom langs in de showroom voor advies van André en Renate Raadsveld. 

Bent u geïnteresseerd in een overkapping in uw tuin? Wij kunnen u een prijs geven op basis van de maten die u aanlevert. Heeft u de knoop doorgehakt? Dan komen we natuurlijk zelf langs om alles gratis op te meten. Binnen een paar weken geniet u van uw gloednieuwe terrasoverkapping!

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.