Terugblik op de Kozijndagen

Donderdag 4 oktober t/m zaterdag 6 oktober organiseerde Raadsveld Kunststof Kozijnen als ALKU Dealer de Nationale Kunststof Kozijn Dagen. 

Het weekend was een groot succes! Klanten konden onder het genot van een hapje en drankje in de feestelijke showroom meedoen aan verschillende acties, zo konden zij bijvoorbeeld kans maken op een gratis hor en er werden meerdere onderhoudsets van ALKU voor kunststof kozijnen verloot. Daarnaast waren er nog andere leuke prijzen; boeketten van boetiek Hofman, rollades van slagerij Klein en een kappersbon van Studio Stuive. Bij aanschaf van ALKU kozijnen werd deze dagen een gratis isolatie-upgrade, met de zogenoemde IKD ®--technologie aangeboden.

De hoofdprijs is een splinternieuwe fiets, wie die heeft gewonnen is nog even afwachten. Spannend! We maken dit snel bekend. Het was gezellig druk en we kijken terug op een geslaagd weekend!

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.