Laat de winter maar komen

Het duurt niet lang meer voordat de winter zijn intrede doet. De periode van het jaar dat we weer meer tijd in huis gaan doorbrengen. Op de bank een boek lezen, een serie kijken of gezellig met elkaar spelletjes spelen. Wat u dan natuurlijk vooral wilt is dat het klimaat in huis aangenaam is, uw huis moet comfortabel aanvoelen. Wat daarbij helpt is een goede isolatie.


Isoleer de kozijnen met de IKD-technologie
Isoleren van uw huis kan op verschillende manieren. Eén van de nieuwe mogelijkheden is het isoleren van de kunststof kozijnen met behulp van de IKD-technologie van Alku. Hierbij wordt er een speciaal schuim in één van de profielkamers van de kozijnen gespoten, waardoor de U-waarde wordt verlaagd. 

De U-waarde is een waarde die de hoeveelheid warmte uitdrukt die per seconde, per m² en per graad temperatuurverschil tussen de ene en de andere zijde van een wand(constructie) doorgelaten wordt. De U-waarde wordt ook warmtedoorgangscoëfficiënt genoemd. Hoe lager deze waarde is, hoe beter. Kunststof kozijnen met IKD-technologie hebben een U-waarde vanaf 0,89/(m2K). Dat is beter dan hoogrendementsglas.

De voordelen van deze manier van isoleren zijn dat:

  1. U zich (nog) comfortabeler voelt in uw huis omdat deze technologie ervoor zorgt dat uw huis in de winter warm blijft en in de zomer koel.
  2. U bespaart op de energierekening.

Gratis IKD-upgrade tot eind 2018
Upgrade uw kozijn(en) tot eind 2018 gratis met de IKD-technologie! Deze actie geldt alleen voor kozijnen met profieltype Alira of Quadra en voor opdrachten die uiterlijk op 31 december 2018 worden verstrekt. Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.

Raadsveld geeft raad
Raadsveld is dealer van de IKD-technologie van Alku en vertelt u graag meer over deze manier van isoleren. Neem contact met ons op, of loop een keer bij ons binnen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Bereken alvast welke besparing kozijnisolatie voor ú kan opleveren.

 

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.