Woontrend 6 | Fijn wintergevoel…

De winter is in aantocht. De tijd waarop we ’s avonds graag knus met een plaid en een kop koffie of warme chocolademelk op de bank zitten. Onbewust misschien wel met het gemis van het buitenleven. De zomerse avonden buiten waren natuurlijk niet verkeerd. Toch kunt u ook in de winter prima genieten van het buitenleven!


Met een overkapping aan uw woning voelt u de luxe van een serre, maar blijft u genieten van de tuin en het heerlijke frisse buitengevoel. Ziet u zichzelf al met een plaid en een kop warme chocomelk onder uw overkapping zitten in de winter? Onder een overkapping is het namelijk vaak een paar graden warmer dan buiten. En een winterborrel met vrienden en familie is ook niet verkeerd. Dat noemen we nog eens ultieme winterse gezelligheid! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u inspireren in de showroom en binnen een paar weken bent u helemaal winterklaar met een gloednieuwe overkapping.

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.