Witte kozijnen saai?

U hebt uw keuze gemaakt, u gaat de kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Maar eigenlijk vindt u witte kunststof kozijnen niet zo mooi passen bij uw moderne villa of karakteristieke boerderij. Gelukkig hoeft dat ook niet. Er is namelijk volop keuze in decorfolies en alle kleuren zijn mogelijk.


Decorfolies
Door het gebruik van decorfolie van ALKU kunt u de kozijnen laten maken naar uw wensen terwijl u toch de voordelen van kunststof kozijnen behoudt. ALKU gebruikt namelijk een techniek waarbij er een soort filmlaag over het kunststof heen wordt gelegd. Deze laag zorgt ervoor dat de kunststof kozijnen krasbestendig zijn en niet zullen verkleuren.

Kies de uitstraling die bij uw huis past
Kozijnen doen veel voor de uitstraling en sfeer van een huis. Wilt u een klassieke uitstraling, dan is decorfolie met een houtnerfstructuur misschien iet voor u. Liever een moderne uitstraling? Dan is er volop keuze in decorfolie met matte kleuren.  Dus of u nu bruine, blauwe, rode, groene of zwarte kunststof kozijnen wilt, met een houtnerf of strak. Met de decorfolie van ALKU is alles mogelijk.

De kleur aangepast aan uw interieur
Heeft u aan de binnenkant van de kunststof kozijnen liever een andere kleur dan aan de buitenkant? Ook dat is mogelijk. Zo kunt u voor de buitenkant de decorfolie kiezen die past bij de uitstraling van uw woning.  En voor de binnenkant kiest een kleur op de kunststof kozijnen die past bij uw interieur.

Wilt u advies over de mogelijkheden van decorfolie? Loop dan gerust eens binnen bij onze showroom

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.