Isolatie van glas-in-loodramen

Heeft u een sfeervol jaren ’30 huis met houten kozijnen en glas-in-loodramen en wilt u deze unieke kenmerken van uw huis niet kwijt? Dat snappen we! Toch hebben we de tijd van houten kozijnen achter ons gelaten. Zo zijn kunststof kozijnen veel duurzamer en is het verschil tussen houten en kunststof kozijnen bijna niet te onderscheiden!

Kunststof kozijnen zijn erg belangrijk voor de isolatie van uw huis, maar de kozijnen kunnen niet alleen de wind van buiten tegenhouden. Ramen blijven namelijk de plek waar uw huis veel warmte verliest. Dat houdt in dat wanneer u enkel glas heeft, uw huis ook met kunststof kozijnen niet maximaal geïsoleerd is.

Maar wat moet u dan met uw glas-in-loodramen? Goed nieuws! Uw glas-in-loodramen kunnen gewoon blijven. Het is namelijk mogelijk om de glas-in-loodramen in te pakken tussen twee lagen van transparant glas. U ziet geen verschil en uw huis is in combinatie met kunststof kozijnen maximaal geïsoleerd!

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.