Het VKG-keurmerk

Het vervangen van uw kozijnen is niet zomaar iets, uiteraard wilt u zeker weten dat u de juiste beslissing maakt. Niet alleen wilt u de beste kwaliteit kozijnen, maar ook de montage moet perfect worden uitgevoerd. Geen zorgen! Raadsveld Kunststof Kozijnen beschikt over het VKG-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van gecontroleerde kwaliteit.


 Wat betekent dit voor u?
Wat houdt het VKG-keurmerk precies in? Doordat wij beschikken over een VKG-keurmerk, bent u 100% gegarandeerd van kwaliteit. Zo voert de VKG van de productie tot de montage van uw nieuwe kozijnen onafhankelijke controles uit. 
 
Niet alleen de kwaliteit van uw kunststof kozijnen is belangrijk, de montage is minstens zo belangrijk. Daarom laten wij uw nieuwe kozijnen monteren door VKG-gediplomeerde monteurs. De monteurs werken conform de kwaliteitseisen en adviezen van het VKG. 
 
Met het keurmerk bent u niet alleen gegarandeerd van de beste kwaliteit van de productie en montage van uw kunststof kozijnen, er is ook aan financiële zekerheid gedacht. Het Waarborgfonds van het VKG-keurmerk biedt namelijk financiële zekerheid voor particuliere klanten. Volgens het Waarborgfonds mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening.
 
Meer weten over het VKG-keurmerk? Wij vertellen u graag meer! Neem telefonisch contact met ons op of kom eens langs in onze showroom

 

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.