Het Nationaal Energiebesparingsfonds

Het klimaat verandert snel, de hoogste tijd om hier iets aan te doen!  Om huiseigenaren te motiveren hun huis energiezuiniger en duurzamer te maken, is het Nationaal Energiebesparingsfonds opgezet. Met het fonds kunt u een Energiebespaarlening afsluiten om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren.


Bij een hypotheekverhoging betaalt u veel meer rente, juist daarom het is gebruik maken van het energiebesparingsfonds voordelig. De besparing kan zelfs genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken! Te denken valt bijvoorbeeld aan goede isolatie van uw huis. Want wist u dat u met goede isolatie, het gebruik van zuinige installaties voor verwarming en warm water en het gebruik van duurzame energiebronnen kunt wonen zonder CO2 uit te stoten?


Hoe wij u kunnen helpen aan een energiezuinig huis
Om uw huis goed te isoleren en warmteverlies tegen te gaan, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren en kozijnen met een lage U-waarde. Elke deur en ieder kozijn heeft een bepaalde U-waarde, een verhoudingsgetal voor warmtedoorgang. Des te lager de U-waarde, des te beter de isolatie. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over het Nationaal Energiebesparingsfonds en welke rol wij hierin kunnen spelen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0599-614484 of kom eens langs in onze showroom.

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.