Subsidieregeling energiebesparing

Sinds september 2016 is de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) ingevoerd. Deze regeling maakte het voor veel huiseigenaren mogelijk om energiebesparende oplossingen in hun huis te realiseren. Voor huiseigenaren was in april 2017 het subsidieplafond bereikt waardoor de regeling tijdelijk is stopgezet. Vanaf 2 september 2019 is de subsidie een nieuw leven ingeblazen. Het is voor huiseigenaren namelijk weer mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het isoleren van een woning. De overheid maakte 15 augustus bekend dat ze 84 miljoen beschikbaar stellen om woningen te isoleren. Met de nieuwe subsidieregeling kunnen mensen een subsidie krijgen voor twee of meer grote isolatiemaatregelen.


Waarom 84 miljoen is vrijgemaakt?
De overheid wil graag naar een duurzaam Nederland. Met goede isolatie is er veel minder energie nodig. Dit scheelt behoorlijk in de energiekosten. Zo investeert de overheid in de toekomst van Nederland.

Kunt u aanspraak maken op de subsidieregeling? 
De nieuwe subsidieregeling geldt voor energiebesparende maatregelen die uitgevoerd én betaald zijn vanaf 15 augustus 2019. Vanaf 2 september kunnen aanvragen ingediend worden op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Maar hoe weet u of u een subsidie kunt krijgen? Via www.energiesubsidiewijzer.nl kunt u een eenvoudige check doen of u een subsidie voor energiebesparing kunt krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is de gemeente waar u in woont in te vullen en aan te geven of u een woningeigenaar bent, een subsidie wil aanvragen voor de Vereniging van Eigenaren of voor een Woningcorporatie. 

De energiebesparende oplossingen van Raadsveld Kunststof Kozijnen
Een manier om uw huis energiezuiniger te maken, is het isoleren van uw woning. Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, ze hebben namelijk dubbele afdichtingen. Zo houden de kozijnen water en wind tegen. Net als ook isolerende deuren. We kunnen de kozijnen met hoog-rendement glas combineren voor een optimale isolatie. 

Heeft u vragen over de nieuwe subsidieregeling en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.