Showroom (veilig) open!

De showroom is open… maar we houden ons vanzelfsprekend aan de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Mocht u ons bezoeken, dan hanteren we onderstaande veiligheidsmaatregelen. Veiligheid staat voorop.


Maatregelen:

  • Als hygiënemaatregel schudden wij geen handen.
  • Voor en na elk bezoek wassen wij onze handen. Wij stellen het op prijs als u dat ook doet.
  • Wij houden gepaste afstand van ongeveer 1,5 meter.
  • Heeft u verkoudheidssymptomen, dan horen we dit graag voor de afspraak en zoeken we een alternatief moment voor het bezoek.
     

Bezoekdatum wijzigen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u, gelet op de huidige situatie en adviezen, ervoor kiest om uw showroombezoek uit te stellen. Dat respecteren wij uiteraard. Mocht dit het geval zijn, zou u dan contact met ons op willen nemen? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0599-614484 en per e-mail info@raadsveld.nl

Het kan ook voorkomen dat wij ons genoodzaakt zien om de afspraak uit te stellen. Dit zou enerzijds het gevolg kunnen zijn van ziekte onder het personeel, nieuwe adviezen van het RIVM of nieuwe overheidsmaatregelen. In dat geval hoort u van ons en rekenen wij op uw begrip.

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.