Tijd voor inrichting!

Bent u veel thuis en heeft u een mooie ‘thuisvakantie’ in het vooruitzicht, dan is het extra fijn als u de buitenboel op orde heeft. Want wat is het heerlijk om lekker lang buiten te kunnen zitten op het terras of misschien onder uw overkapping.


Veranda als tweede huiskamer
Hoe groot uw veranda is of wordt, hangt natuurlijk af van de beschikbare ruimte. Een veranda kan letterlijk een verlengstuk zijn van uw woning, maar kan ook op een andere (zonnige) plek in de tuin geplaatst worden. Ook als het wat minder weer is kunt u al snel heerlijk buiten zitten onder de beschutting van de veranda. Als u veel tijd onder de overkapping doorbrengt is het dan ook fijn als u er comfortabel kunt zitten. Dat u zich er net zo thuis voelt als in de indoor huiskamer. 

Inrichting van de veranda
Veel hout, lichte tinten, de losse Ibiza look met veel kleur of antraciet en wat strakker; wat uw smaak ook is, alles is mogelijk voor de inrichting van de veranda. Wilt u er een plek van maken om volledig te ontspannen, om samen gezellig te zitten? Dan is een loungeset of hangstoel een goed idee, maar ook een comfortabele bank met twee stoelen is een mogelijkheid. Wilt u op de veranda samen kunnen eten en bijvoorbeeld gezellig spelletjes doen, dan is een grote (eet-)tafel met banken of losse stoelen handig.  

Aankleding veranda
Naast de (zit-)meubels is het leuk de veranda verder aan te kleden met diverse accessoires, daarmee zorgt u echt voor sfeer. Trek het groen door op de veranda door planten op te hangen of mooie potten met planten neer te zetten. Decoreer de wanden met posters, foto’s of vondsten uit de natuur. Op de lange zomeravonden kunt u buiten zitten nog aangenamer maken met zachte, warme plaids, een vuurtafel of buitenhaard en sfeervolle lampen, lichtsnoeren of kaarsen. Zelfs een buitenkeuken behoort tot de mogelijkheden.

Laat de zomer maar komen!

 

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.