Duurzaam thuis

We zijn meer dan ooit thuis. Daardoor zien en voelen we ook extra het belang van ons wooncomfort. En houden in ons achterhoofd dat een  duurzame woon- en leefruimte gezond is, maar ook financieel voordelig. In 2021 blijft de overheid het duurzamer wonen gelukkig stimuleren. Er is namelijk subsidie beschikbaar voor particuliere woningeigenaren. De regeling waar u gebruik van kunt maken heet: Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) 


Om in aanmerking te komen voor de subsidie, is het van belang dat u twee isolatiemaatregelen treft. Zo kunt u bijvoorbeeld voor nieuwe kunststof kozijnen met hoogrendementsglas kiezen én een warmtepomp. Hieronder ziet u welke subsidiebedragen u voor kozijnen en glas kunt ontvangen.

Dus wilt u een stuk voordeliger uw woning energiezuiniger, aangenamer en mooier maken? Dan is 2021 daarvoor een geschikt moment. Heeft u vragen? Bel ons gerust.
 

Subsidiebedragen per m2
Voor hoogrendementsglas incl. nieuwe kozijnen gelden de volgende subsidiebedragen per m2:

 

Bedrag   

Min. m2

   Max. m2

   Min. U-waarde

HR++-glas

€35

10

45

1,2

Kozijnpanelen

€15

   

1,2

Isolerende deuren

€35

   

1,5

Triple-glas                 

€100

10

45

0,7

Kozijnpanelen

€75

   

0,7

Isolerende deuren

€100

   

1,0

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.