Grondstofprijsstijgingen én drukte

De kunststof kozijnen industrie heeft sinds Corona zijn intrede deed te maken met enorme drukte. Door de drukte op de markt is er ook een schaarste ontstaan van grondstoffen tot specifieke onderdelen voor kunststof kozijnen en van capaciteit bij de fabrikant tot monteurs.


Het gevolg van de schaarste op de markt en de grote vraag is een stijging van grondstofprijzen en oplopende levertijden. Ook Raadsveld Kunststof Kozijnen heeft hiermee te maken. Wij werken onverminderd hard en vol enthousiasme door om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Echter, ook bij ons lopen de wachttijden op offertes en plaatsing op door extreme drukte.

Ondanks dat wij afhankelijk zijn van leveranciers, hopen wij iedereen te kunnen voorzien van kunststof kozijnen. Neem gerust contact op voor meer informatie over de levertijden. De showroom is tevens nog steeds enkel op afspraak te bezoeken!

Laat u inspireren in onze showroom

Ontdek onze passie voor de producten die we bieden en laat u verwonderen door de geweldige eigenschappen van kunststof en aluminium.